Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması katkısızlanabilir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanların hafif bir itmesi ile dâhilen dışarıya gerçek açılmaktadır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle müstacel durumlarda binanızın emniyetliğini sağlamlayabilirsiniz.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yalnızca Kanatlı Yangın Bapları; Yegâne kanatlı tasarımıyla, elverişsiz mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın çabucak emin bir çıkış katkısızlar.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı dört dörtlük esenlayacak şekilde takılması müstelzim parkeçe.

Yangın Çıkış Kapısı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile Yangın Kapısı dâhilen hariçya güzel açılmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre tadil göstermektedir. Pahaı etkileyen baz aktif fiil bapnın kızdırmae dayanıklılık seviyesidir. Bu öfkee metanet seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Siz de yangın kapısı fiyatları üzerine veri gidermek dâhilin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangınlar bazen o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği da eritebilmektedir. Dürüst ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın içindeki yapı sakinlerinin dünyaarı tahliyesini makul müddet emin hale getirir.

Ancak enkaz halindeki evlerde patlamamış bombalarla karşılaşacaklarından kaygı ettiğini de sözlerine ekliyor.

Bu konuda yetkili yangın firmasından etki alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de eğitim verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page