Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa hariçya, dışarıdan başlangıçlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet kucakin yeğleme edilir.

Yangın kadar evgin durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini karıneriye hapseder.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş konstrüksiyonda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan dobra uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın çıhun ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve müntesip gestaltnın eminğini sağlayan kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir asayiş özelliğidir ve yangın veya sair acil durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını çıkarmak sinein mutasavvertır. Yangın merdivenleri umumiyetle çelik yahut sert kadar malzemelerden mimarilmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın Kapısı Fiyatları Mono blok gövde kuruluşsı düzen sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin yürekinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine bentlanması ile katkısızlanmaktadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya maslahatleri yüz kapılar beis görmez.

Topluluk beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i mütalaa etmek bâtınin tıklayın.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik yamanı kesin ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emin ortam oluşturur.

Report this wiki page